O sone e 4 o vaega fa'ailoga uamea ma o latou uiga

O vaega fa'ailoga u'amea e fa'aaogaina tele.I lefaiga fa'ailogao vaega uʻamea, pe a maeʻa le faʻagasologa masani o tuʻi, ona o le aʻafiaga o le tuʻiina o le kilia ma le faʻapipiʻiina o le faʻapotopotoga, e le maalofia le paʻu o le pito i luga o le oloa ma o le a aliali mai le burr i luga o le pito i lalo, ma le lelei o le oloa. vaega oloa ina ua uma tu'i i lalo ole kilia punching talafeagai ua vaevaeina i sone se fa: sone susulu, sone tulimanu pa'ū, sone gau ma sone burr.O a la uiga o nei sone e fa?

1、Lulu susulu

O le vaega o loʻo i ai le tulaga lelei o le uʻamea faʻailoga vaega *, e susulu ma mafolafola ma faʻasaga i le vaalele o le ipu uamea.O le fa'ailoga sa'o e masani lava ona tulituliloa le fa'ailoga susulu.

 

2. Fa'ailoga pito fa'apalapala

E gaosia e ala i le punou ma le faʻalauteleina o le mea faitino o le ipu uamea e latalata ile pito i luga poʻo le pito i lalo ae le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻamaufaʻailoga.

IMG_20211020_102315
IMG_20211020_101959
IMG_20211020_101022

3, Sone gau

O le pito i luga o le sone gau e talatala ma e tusa ma le 5 tikeri o le faʻaogaina, lea e mafua ona o le faʻalauteleina o taʻavale na faia i le taimi o le faʻailoga.

 

4, Burr

O le burr e latalata i le pito o le sone gau, ma o le taʻe e le faia saʻo i luma o le tipi tipi, ae i luga o le itu i tafatafa o le tipi tipi, ma e faʻalavelave pe a tulei ese le uʻamea vaega faʻailoga mai le mate e. oti le pito i lalo.


Taimi meli: Oke-18-2022